Notícies

19/02/2023

Elaborar un dinar o sopar que contingui tots els grups d'aliments necessaris per una alimentació saludable no és gens difícil.

Per aquesta setmana et proposem que ens mostris el teu DINAR o SOPAR amb un únic plat que contingui els següents grups d'aliments:

 • 1/2 plat: verdures i hortalisses
  • Prioritza les que siguin de temporada i de proximitat
  • Poden ser crues o cuites
  • Com més varietat i colors millor
 • 1/4 plat: proteïnes de qualitat
  • llegums, ous, peix o carn magra
  • Evita les carns processades i limita les carns vermelles
 • 1/4 plat: cereals integrals i tubercles
  • Els principls son el pa, la pasta i l'arrós integrals
  • Una bona opció son els pseudocereals com l'amarant,la quinoa i el fajol.
  • També els tubercles com la patata, el blat de moro o el moniato.
  • Prioritza els aliments integrals als "blancs"

A continuació et deixem la imatge que ho representa:

Font: Mar Gargallo, dietista-nutricionista d'Espaigua

19/02/2023

LA 6A CORONA: la setmana de l'alimentació saludable i de proximitat

Per aquesta tercera jornada us proposem un nou objectiu: seguir cuidant de la vostra alimentació i fer-ho a través d'una alimentació variada, de qualitat i de proximitat

Què és una alimentació saludable? L’Alimentació Saludable és aquella que permet aconseguir i mantenir un funcionament òptim de l’organisme, conservar o restablir la salut, disminuir el risc de malalties, assegurar la reproducció, la gestació i la lactància, i promoure un creixement i desenvolupament òptims.

I una alimentació de temporada i de proximitat? 

Es consideren aliments de temporada aquells que es troben en el punt òptim de consum, i que només estan disponibles al mercat, de manera natural, durant un cert període de temps en algun moment de l’any, a causa del cicle biològic.

Els aliments de proximitat són els procedents de la terra, la ramaderia o la pesca, o bé resultants d’un procés d’elaboració o transformació en una distància propera entre el productor i el consumidor, amb el mínim nombre possible d’intermediaris.

Al Solsonès és una comarca que convida a la proximitat, i aquí us en deixem alguns exemples: https://www.productedaqui.cat/projectes/bellmig

 

A continuació et presentem "Com has de fer-ho per aconseguir la SISENA CORONA" i quin serà el premi que sortejarem!

Completa els 3 reptes que et proposem a continuació per obtenir la 6a corona:

1. Completa almenys 2 activitats a Espaigua de dilluns a divendres (son vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments). 

Requisit per la validació: reservar i assistir a les activitats corresponents.

 

2. "Ruta especial el Solsonès": Surt a caminar, córrer o en bicileta per una ruta que passi almenys per dos municipis diferents del solsonès (per exemple: solsona i lladurs).

Instruccions per completar el repte:

 • Selecciona una ruta circular, d'almenys 8 quilómetres que passi per almenys 2 municipis del Solsonès
 • Pots fer qualsevol ruta i t'animem a que en descobreixis de noves a partir de les aplicacions com Wikiloc o Strava.
 • Pots fer-lo caminant, corrent o en bicicleta.
 • Per validar-ho ens has d'ensenyar el "track" de la ruta o be dos fotos signifocatives on s'apreciin llocs emblemàtics del plas de la ruta. 
 • Respecta el medi ambient i deixa-ho tot millor de com ho has trobat.

 

3. "El teu Plat Saludable" Elabora un plat per un apat principal (dinar o sopar) que compleixi els següents requisits: Com elaborar un Plat Saludable?

 

 

Com i quan validar la CORONA i que puc guanyar aquesta setmana?

Pots validar la CORONA i enganxar-la al teu casiller abans del dimecres dia 1 de març dia en que es realitzarà el sorteig del sisé premi.

Per aquesta 6a setmana sortejarem LOT DE PRODUCTES DE PROXIMITAT DEL TARIBÓ entre tots aquells qui aconseguiu la corona.

 

#EspaiguaEtCuida

16/02/2023

Reserva't la data! DIVENDRES 10 DE MARÇ, FESTA FINAL DE LA FIT LEAGUE !

La Festa Final de la Fit League serà tota a la Discoteca Beat de Solsona amb sopar de l'Hostal Crisami i amb festa i premis per a tots els guanyadors i guanyadores. 

Punts importants:
1. Ja pots comprar l'entrada a Espaigua. Les entrades són limitades i es vendran fins al dia 1 de març. Pots venir acompanyat de qui vulguis. El preu de l'entrada és 15€.
2. Pots venir a la festa tot i que no hagis participat a la Fit League.
3. Pots participar en un sorteig a l'Instagram d'Espaigua d'una entrada gratuïta etiquetant aquell que vols que t'acompanyi.
4. La Fit League no s'ha acabat encara. Estem a punt de començar el Carnaval i és a partir d'ara quan has de demostrar la teva constància i ganes de cuidar la teva salut. 

T'agrada la idea? 

Tenim ganes de veure'us tots al Beat!

09/02/2023

A partir de la setmana vinent (13 de febrer) ampliarem l'horari d'activitats dirigides incloent-hi dues noves sessions:

- Full Body (Dimecres a les 18h a la Sala Verda): Sessió amb l'objectiu de la millora de la força a partir d'exercicis funcionals que es divideixen en 3 blocs.
- Interval Training (Dimecres a les 19h a la Sala Verda): Sessió de resistència que es realitza amb exercicis amb el propi cos i resistències externes a partir d'intervals d'intensitat alta amb recuperacions incompletes.

La resta de l'horari es mantindrà igual. 

Us deixem l'horari modificat a continuació.

#EspaiguaEtCuida

 

 

 

06/02/2023

LA 4A CORONA: LA SETMANA DELS RECURSOS NATURALS

Per aquesta tercera jornada us proposem un nou objectiu: aprofitar els recursos naturals que tenim en el nostre entorn per afavorir el nostre benestar físic i mental. 

EL SOL: la exposició a la llum solar és necessària per afavorir la síntesis de Vitamina D al nostre organisme. També ajuda a ajustar amb precisió el nostre rellotge circadià intern, que alhora regula el somni i la vigília (11). Sense la llum adequada, podem entrar en una mena de jet lag permanent en què ens irritaríem i deprimiríem amb més facilitat, la nostra funció immune es debilitaria i la nostra salut es veuria compromesa. La exposició al sol ha de ser controlada i depenent dels mesos de l'any ens hi podem exposar més o menys temps; per evitar els riscos dels rajos ultravioleta. En la data actual es recomana passar-hi fins a 100-180 minuts al dia, i nosaltres us proposem un mínim de 10 al dia.
L'AIGUA: l'aigua és essencial per a la vida humana. A més es tracta d'un element icònic i preuat dins el nostre entorn natural. Coneixes algunes de les fonts que envolten el nostre territori? En aquesta 4a setmana t'acompanyem perquè en descobreixis algunes i en comprovis el seu cabal actual.

 

A continuació et presentem "Com has de fer-ho per aconseguir la QUARTA CORONA" i quin serà el premi que sortejarem!

Completa els 3 reptes que et proposem a continuació per obtenir la 3a corona:

1. Completa almenys 2 activitats a Espaigua de dilluns a divendres (son vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments). 

Requisit per la validació: reservar i assistir a les activitats corresponents.

 

2. "Hi ha aigua a la font?": escull una d'aquestes tres opcions, ves-hi caminant,corrent o en bici i comprova si surt aigua d'aquestes fonts. Guarda la ruta!

Opció 1: Font del manel + Font de la mina + Font de l'ocell

Opció 2: Font de Sant Ferran

Opció 3: Font Salada

Instruccions per completar el repte:

 • Has d'escollir UNA SOLA OPCIÓ DE RUTA. O pots completar les 3 per aconseguir un COMODÍ.
 • A continuació et facilitem els recorreguts en Strava i Wikiloc de les 3 opcions que tens per completar.
 • No és necessari que segueixis aquests recorreguts. Pots traçar tu mateix el recorregut que més t'agradi per arribar a la/les fonts.
 • Pots fer-lo caminant, corrent o en bicicleta.
 • Per validar-ho ens has d'ensenyar la ruta que es vegi que passa per la font o una foto actual on s'apreci la font.
 • Respecta el medi ambient i deixa-ho tot millor de com ho has trobat.

Recorreguts:

OPCIÓ 1 STRAVA: https://www.strava.com/routes/3057361918483021372

OPCIÓ 1 WIKILOC: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/ruta-de-les-fonts-1-font-del-manel-font-de-la-mina-font-de-locell-125216900

OPCIÓ 2 STRAVA:  https://www.strava.com/routes/3057401333314308534

OPCIÓ 2 WIKILOC: https://es.wikiloc.com/rutas-a-pie/caminada-de-les-dones-del-solsones-2021-solsona-la-font-de-sant-ferran-cal-pallargues-solsona-67846761

OPCIÓ 3 STRAVA: https://www.strava.com/routes/3057367341080392164

OPCIÓ 3 WIKILOC: https://es.wikiloc.com/rutas-a-pie/solsona-la-font-salada-solsona-39919930

 

3. Exposa't al sol almenys 10 minuts al dia: no et demanarem cap comprovant, però t'ajudarà a fomentar el teu benestar físic i emocional.

 

SETMANA DE COMODÍ!

El comodí et dona la opció a recuperar una de les setmanes anteriors en que no has pogut aconseguir la corona! No et permet recuperar properes setmanes!

Aquesta setmana pots aconseguir-ne un si completes les 3 fonts que et proposem enlloc de una. És a dir; la Opció 1 + Opció 2 + Opció 3

Com i quan validar la CORONA i que puc guanyar aquesta setmana?

Pots validar la CORONA i enganxar-la al teu casiller abans del dimecres dia 15 de febrer, dia en que es realitzarà el sorteig del tercer premi.

Per aquesta 4a setmana sortejarem UN SOPAR PER A DUES PERSONES AL CRISAMI entre tots aquells qui aconseguiu la corona.

 

Si encara no t'has inscrit a LA FIT LEAGUE encara pots fer-ho al centre. 

➡️Què és LA FIT LEAGUE?
Un repte individual que t’ajudarà a mantenir l’adherència en l’activitat física setmanal i a incorporar nous hàbits saludables cada setmana.

➡️ En que consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 OBJECTIU relacionat amb l'activitat física i els hàbits saludables, i si l'aconsegueixes obtindràs 1 CORONA. Podràs validar la teva CORONA a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del proper dimarts al RANKING.
Per exemple: a la 1a setmana cal que facis 2 Activitats a Espaigua i que completis una de les rutes exteriors pel medi natural (caminant, en bici o corrent).

➡️Què puc aconseguir participant-hi?
A més d’ajudar-te a mantenir la constància, cada setmana sortejarem 1 PREMI per tots aquells que haguin aconseguit la CORONA.
A més, podràs participar a la festa de LA GRAN FINAL només per participar al repte.
Tots aquells que aconsegueixin les 8 CORONES tindran premi el dia de la GRAN FINAL.

➡️Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 16 de gener al 10 de març.
No és fàcil d'assolir...hi ha un Carnaval pel mig🥳. Però tranquil, hi haurà algun comodí per si et despistes 😜

Volem ajudar-te a trobar la teva millor versió!

#EspaiguaEtCuida

30/01/2023

APUNT PER LA TERCERA SETMANA DE LA FIT LEAGUE?

Per aquesta tercera jornada us proposem un nou objectiu: la desconnexió digital. Redueix les hores que passes amb el telèfon mòbil i augmenta les hores d'activitat física i d'altres hàbits com la lectura, les relacions socials o la meditació.

A continuació et presentem "Com has de fer-ho per aconseguir la TERCERA CORONA" i quin serà el premi que sortejarem!

Completa els 3 reptes que et proposem a continuació per obtenir la 3a corona:

1. Completa almenys 2 activitats a Espaigua de dilluns a divendres (son vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments). 

Requisit per la validació: reservar i assistir a les activitats corresponents.

2. "Descobreix el codi PIN": surt a descobrir els números que formen el codi secret que hem amagat per l'entorn de Solsona. Quan els tinguis, podràs desbloquejar la 3a corona!

Instruccions per completar el repte:

 • A Espaigua hi trobaràs un mapa amb 6 punts marcats: en cada un d'aquests punts hi trobaràs un número secret. Et deixem a continuació el link on veuràs els punts:
 • Traça la millor ruta per arribar a tots aquests punts. Pots fer-ho en un dia o en més d'un dia, com tu vulguis.
 • Surt a caminar, córrer o en bicicleta i descobreix els 6 números (trobaràs els números escrits amb pedres de color vermell).
 • Si ho has fet correctament, podràs desbloquejar el mòbil d'Espaigua i aconseguir així la 3a corona.

Informació important:

 • Si descobreixes el codi, porta'l amb secret i no el diguis a ningú, Si ho fas, perdràs totes les corones!
 • Deixa les pedres, tal i com les has trobat, en cada punt del mapa.
 • Respecta el medi ambient i deixa-ho tot millor de com ho has trobat.

3. Evita l'ús de pantalles (mòbil, tv...) durant els últims 30 minuts abans de dormir: no et demanarem cap comprovant, però t'assegurem que el teu descans durant la nit serà molt millor. Canvia la pantalla per un llibre!

 

Com i quan validar la CORONA i que puc guanyar aquesta setmana?

Pots validar la CORONA i enganxar-la al teu casiller abans del dimecres dia 8 de febrer, dia en que es realitzarà el sorteig del tercer premi.

Per aquesta 3a setmana sortejarem UN SOPAR PER A DUES PERSONES A CAL POLDO XIC entre tots aquells qui aconseguiu la corona.

 

 

Si encara no t'has inscrit a LA FIT LEAGUE encara pots fer-ho al centre. 

➡️Què és LA FIT LEAGUE?
Un repte individual que t’ajudarà a mantenir l’adherència en l’activitat física setmanal i a incorporar nous hàbits saludables cada setmana.

➡️ En que consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 OBJECTIU relacionat amb l'activitat física i els hàbits saludables, i si l'aconsegueixes obtindràs 1 CORONA. Podràs validar la teva CORONA a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del proper dimarts al RANKING.
Per exemple: a la 1a setmana cal que facis 2 Activitats a Espaigua i que completis una de les rutes exteriors pel medi natural (caminant, en bici o corrent).

➡️Què puc aconseguir participant-hi?
A més d’ajudar-te a mantenir la constància, cada setmana sortejarem 1 PREMI per tots aquells que haguin aconseguit la CORONA.
A més, podràs participar a la festa de LA GRAN FINAL només per participar al repte.
Tots aquells que aconsegueixin les 8 CORONES tindran premi el dia de la GRAN FINAL.

➡️Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 16 de gener al 10 de març.
No és fàcil d'assolir...hi ha un Carnaval pel mig🥳. Però tranquil, hi haurà algun comodí per si et despistes 😜

Volem ajudar-te a trobar la teva millor versió!

#EspaiguaEtCuida

22/01/2023

APUNT PER LA SEGONA SETMANA DE LA FIT LEAGUE?

Per aquesta segona jornada hem preparat un nou objectiu més ambiciós per ajudar-te a incloure nous hàbits dins la teva setmana esportiva.

A continuació et presentem "Com has de fer-ho per aconseguir la SEGONA CORONA" i quin serà el primer premi que sortejarem!

Completa els 3 reptes que et proposem a continuació per obtenir la 2a corona:

1. Completa almenys 2 activitats a Espaigua de dilluns a divendres (son vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments). 

Requisit per la validació: reservar i assistir a les activitats corresponents

2. Prepara't un Esmorzar Saludable i fes-li una foto. Comprova com ha de ser un esmorzar saludable de la mà de la nutricionista Mar Gargallo al següent enllaç, i demostra els teus dots culinaris preparant un esmorzar que sigui l'enveja d'Espaigua.

3. Et donem dos opcions: Completa el REPTE DE GENER "INFINITY RIDE" DE CICLISME o PUJA I BAIXA AL CASTELLVELL CAMINANT O CORRENT.

Només cal que facis una d'aquestes dos opcions.

Requisits per la validació: guardar la ruta/activitat a Strava o una APP similar per mostrar-la a recepció, o bé tirar una foto on s'identifiqui la ruta/repte.

Com i quan validar la CORONA i que puc guanyar aquesta setmana?

Pots validar la CORONA i enganxar-la al teu casiller abans del dimecres dia 1 de febrer, dia en que es realitzarà el sorteig del primer premi.

Per aquesta 2a setmana sortejarem UN VAL DE 30€ PER COMPRAR AL TANDEM SOLSONA entre tots aquells qui aconseguiu la corona.

 

Si encara no t'has inscrit a LA FIT LEAGUE encara pots fer-ho al centre. 

➡️Què és LA FIT LEAGUE?
Un repte individual que t’ajudarà a mantenir l’adherència en l’activitat física setmanal i a incorporar nous hàbits saludables cada setmana.

➡️ En que consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 OBJECTIU relacionat amb l'activitat física i els hàbits saludables, i si l'aconsegueixes obtindràs 1 CORONA. Podràs validar la teva CORONA a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del proper dimarts al RANKING.
Per exemple: a la 1a setmana cal que facis 2 Activitats a Espaigua i que completis una de les rutes exteriors pel medi natural (caminant, en bici o corrent).

➡️Què puc aconseguir participant-hi?
A més d’ajudar-te a mantenir la constància, cada setmana sortejarem 1 PREMI per tots aquells que haguin aconseguit la CORONA.
A més, podràs participar a la festa de LA GRAN FINAL només per participar al repte.
Tots aquells que aconsegueixin les 8 CORONES tindran premi el dia de la GRAN FINAL.

➡️Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 16 de gener al 10 de març.
No és fàcil d'assolir...hi ha un Carnaval pel mig🥳. Però tranquil, hi haurà algun comodí per si et despistes 😜

Volem ajudar-te a trobar la teva millor versió!

#EspaiguaEtCuida

20/01/2023

COM HA DE SER EL TEU ESMORZAR SALUDABLE?

A continuació et presentem com ha de ser un bon esmorzar per nutrir de forma correcta la teva salut i tenir l'energia suficient per realitzar les teves activitats diàries. Aquesta és tan sols una recomanació general i que caldria personalitzar per un nutricionista segons el teu nivell d'activitat física, jornada laboral i condicions individuals.

 

Un bon esmorzar ha de contenir:

 1. Làctics (llet, formatge, iogurt natural, kéfir). Prioritza les opcions naturals i sense sucres. Els làctics son rics en proteïna animal, grasses bones, vitamines i minerals.
 2. Cereals integrals (flocs de civada o blat de moro, pa, biscotes, arròs inflat): son els encarregats d'aportar energia a l'organisme. 
 3. Fruita sencera: prioritza les fruites de temporada. La fruita ens aporta aigua, fibra, vitamines i minerals
 4. També s’hi pot afegir altres extres o complements com fruits secs, fruita dessecada, llavors, proteïnes (ou, formatge, tonyina, hummus), verdura, entre d’altres.
 5. S’ha d’evitar afegir sucre, mel, melmelada, mantega, margarina, sucs de fruita, batuts de llet i xocolata, batuts de llet i suc de fruita, iogurts ensucrats, postres làctics (flam, natilles, petit suisse), brioxeria, galetes, cereals d’esmorzar ensucrats, pa blanc, embotits.

És recomanable fer 2 esmorzars (un a primera hora i l’altre a mig matí) per tal de distribuir els àpats al llarg del dia i no passar masses hores sense menjar. En el cas de no tenir prou gana o suficient temps, es pot realitzar un únic esmorzar aportant tots els nutrients.

 

A continuació us deixem algunes propostes per combinar aquests grups d'aliments en els vostres esmorzars:

 

Font: Mar Gargallo, Dietista-Nutricionista col·legiada (nº col. CAT001584)

 

15/01/2023

Aquesta setmana comença LA FIT LEAGUE, un repte que t'ajudarà a mantenir la constància durant les properes 8 setmanes i a incorporar nous hàbits que et faran més saludable i t'ajudaran a millorar la teva condició física. També et permetrà gaudir de LA GRAN FINAL, una jornada lúdico-festiva que estem preparant pel 10 de març.

A continuació et presentem "Com has de fer-ho per aconseguir la PRIMERA CORONA" i quin serà el primer premi que sortejarem!

1. Completa almenys 2 activitats a Espaigua de dilluns a divendres (son vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments). 

Requisit per la validació: reservar i assistir a les activitats corresponents

2. Realitza una de les següents dos rutes pel medi natural: pots fer-la de dilluns a diumenge caminant, corrent o en bicicleta.

Ruta de 6km: https://www.strava.com/routes/2925697907986093834?v2=true

Ruta de 12km: https://www.strava.com/routes/2925699892789651210?v2=true

Requisits per la validació: guardar la ruta a Strava o una APP similar per mostrar-la a recepció, o bé tirar una foto on s'identifiqui el pas per la ruta.

Com i quan validar la CORONA i que puc guanyar aquesta setmana?

Pots validar la CORONA i enganxar-la al teu casiller abans del dimarts dia 24, dia en que es realitzarà el sorteig del primer premi.

Per aquesta 1a setmana sortejarem UN SOPAR AL MESIGUAL PER A 2 PERSONES entre tots aquells qui aconseguiu la primera corona.

Si encara no t'has inscrit a LA FIT LEAGUE pots fer-ho durant tota la setmana al centre. 

➡️Què és LA FIT LEAGUE?
Un repte individual que t’ajudarà a mantenir l’adherència en l’activitat física setmanal i a incorporar nous hàbits saludables cada setmana.

➡️ En que consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 OBJECTIU relacionat amb l'activitat física i els hàbits saludables, i si l'aconsegueixes obtindràs 1 CORONA. Podràs validar la teva CORONA a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del proper dimarts al RANKING.
Per exemple: a la 1a setmana cal que facis 2 Activitats a Espaigua i que completis una de les rutes exteriors pel medi natural (caminant, en bici o corrent).

➡️Què puc aconseguir participant-hi?
A més d’ajudar-te a mantenir la constància, cada setmana sortejarem 1 PREMI per tots aquells que haguin aconseguit la CORONA.
A més, podràs participar a la festa de LA GRAN FINAL només per participar al repte.
Tots aquells que aconsegueixin les 8 CORONES tindran premi el dia de la GRAN FINAL.

➡️Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 16 de gener al 10 de març.
No és fàcil d'assolir...hi ha un Carnaval pel mig🥳. Però tranquil, hi haurà algun comodí per si et despistes 😜

Volem ajudar-te a trobar la teva millor versió!

#EspaiguaEtCuida

14/12/2022

Canvis en les Activitats Dirigides per a la pròxima setmana

Degut a la baixa de la professora Alba Comas, ens veiem obligats a fer canvis en les classes de les 19h i 20h del dilluns 19 de desembre de 2022.

 • 19h: CORE - Marc Ariza

 • 20h: BALLEM - Víctor Gonzàlez

 

Disculpeu les molèsties.

 

 

02/12/2022

Durant les següents dues setmanes (del 5 al 17 de desembre) disposareu d'algunes sessions virtuals de Test FTP en diferents hores de la setmana pels habituals en les sessions de Ciclisme Indoor que no hagin pogut fer el test o bé per aquells que ja l'hagin fet i el vulguin actualitzar i també pels que vulguin començar a aficionar-se al Ciclisme Indoor.

Què és l'FTP?

 • L'FTP és la potència mitja que un ciclista pot mantenir a una intensitat més o menys constant 20 o 30 minuts en el cas de ciclistes menys entrenats i fins a 60 minuts en esportistes d'alt rendiment.

Per a què serveix l'FTP?

 • Per aconseguir objectius reals. Entrenar per potència és, avui en dia, l'eina més fiable per mesurar i quantificar, i convertir així les classes de ciclisme en una activitat útil i amb sentit per aquells que la practiquin.
 • Ens permet ajustar les zones d'entrenament per potència perquè l'entrenament sigui molt més individualitzat i objectiu.
 • Ens permet estimar el nivell inicial de condició física i les millores de rendiment dels nostres alumnes a les classes.
 • Provoca que els alumnes es motivin més i es reptin per millorar aquest valor.

09/10/2022

Demà comença una nova era en el CICLISME INDOOR a Espaigua
Ja és aquí INFINITY RIDE!

A partir de demà Espaigua implanta un nou sistema de ciclisme virtual que canviarà per complet el ciclisme indoor al centre i que esperem que marqui un abans i un després amb els vostres entrenaments.

Què és INFINITY RIDE?

Una nova manera de practicar ciclisme indoor amb un mètode revolucionari que t'enganxarà des del primer dia.

Amb INFINITY RIDE tindràs:

 • Objectius concrets que canviaran cada mes
 • 2 sessions NOVES cada setmana 
 • Classes presencials i virtuals durant tot el dia i 6 dies a la setmana
 • Classe-REPTE mensual per posar-te a prova i que només podràs completar si has seguit les sessions cada setmana!

En quins horaris podré fer cada classe?

Podràs fer les classes de dilluns a dissabte de 7h del matí a 21h de la nit. No tens excusa per no completar les 2 sessions!

De dilluns a dimarts podràs trobar-hi la sessió 1, els dimecres i els dijous la sessió 2 i els divendres i els dissabtes ambdues (segons l'horari)

Aquest és l'horari de la propera setmana:

Aquest sistema és apte per a tots els nivells?

Per suposat. Com ja sabràs, les bicicletes d'Espaigua tenen un sensor de potència que permet adaptar el nivell de la classe a cada usuari. Per aquest motiu tothom podrà seguir les sessions i aconseguir el mateix objectiu sigui quina sigui la seva condició física i experiència.

És important que t'assessoris i preguntis als tècnics del centre quin és el teu nivell de potència (FTP) actual en cas de no haver completat mai el test.

Quan és el REPTE mensual?

El repte es situa la última setmana de cada mes. Per tant serà important que assisteixis setmanalment a les dos sessions d'entrenament per poder assolir el repte!

 

Estàs preparat? DEMÀ COMENCEM!

 

«  1 2 3 4 5  ...  »