ESPAIGUA

EL CENTRE

 

Espaigua, centre d'esport i salut

Des de 1989, Espaigua ha estat apropant els beneficis de l’exercici físic a tota la gent de Solsona, comarca i entorn proper, oferint totes les facilitats i comoditats per posar-se en forma.

Ens avalen molts anys d’experiència en el món de la natació i el fitness i ara anem més enllà buscant que tots els nostres clients gaudeixin d’una vida sana, on l’exercici físic, la nutrició, les relacions personals o el benestar integral hi tinguin un paper fonamental.

Volem oferir-vos la millor tecnologia del moment perquè tragueu el màxim rendiment del vostre entrenament.

Tenim un equip humà altament format i amb una dilatada experiència en el món del fitness i la salut. Els millors professionals per assessorar-vos i orientar-vos segons les vostres necessitats. Des d’assessorament per resoldre problemes que us puguin sorgir en el vostre entrenament, fins a millorar la vostra dieta o donar-vos pautes per incrementar el vostre benestar intern i extern.

Neix "Dins l'Aigua"

El 1989 neix Dins l’Aigua, la piscina coberta climatitzada de Solsona, tot un esdeveniment en aquell moment. Molts nois i noies han après a nedar en aquesta piscina al llar d’aquests més de 30 anys.

 

De "Dins l'Aigua" a "Espaigua"

El 1997 Dins l’aigua passa a ser Espaigua, mitjançant la ampliació de la instal·lació amb un edifici de 350 m2 on s´hi encabeix una sala de classes dirigides, una sala de fitness i uns vestuaris.

 

Activitats tot l'any

El mateix any comencem a gestionar les Piscines de la Cisa per poder oferir un ventall d’activitats més ampli durant els mesos d’estiu.

 

Espaigua s'amplia

El 2005 és l’any de la segona ampliació del Centre, amb un tercer edifici d’uns 500 m2 que té com a objectiu ampliar i diversificar l’oferta d’activitats: una sala de ciclisme indoor, una segona sala de classes dirigides i uns altres vestuaris per descongestionar els anteriors.

espaigua_sala_blava_3661.jpg
espaigua_piscina_3662.jpg
Recepcio´-i-mini-bar.jpg
Sala-de-fisiotera`pia.jpg
Sala_verda-1.jpg
SalaFitness1.jpeg
SalaFitness2.jpeg
SalaFitness4.jpeg
SalaFitness3.jpeg
SalaCiclisme1.jpeg
SalaCiclisme2.jpeg
PiscinaGran1.jpeg
«  1  »