Notícies

08/07/2020

Acord per la venta de productes de la marca PENTEX FITNESS a ESPAIGUA

Des d'avui podreu trobar els productes de la marca solsinina PENTEX FITNESS a ESPAIGUA i equipar-vos per la pràctica esportiva amb una roba de disseny, de qualitat i de proximitat.

Us deixem alguns dels models que podreu trobar a ESPAIGUA per anar obrint boca:

 

22/06/2020

Més de 45 activitats a la setmana per a tots els gustos! 

Descarrega l'horari d'activitats dirigides.

 

Consulta també l'horari de Ciclisme i Ciclisme Virtual, amb 35 classes a la setmana!

 

I l'horari de lliure ús a la Piscina Coberta, durant l'estiu pots accedir-hi amb reserva si tens l'abonament d'estiu.

Recordem que cal seguir reservant des de l'APP o pàgina web d'Espaigua per accedir a qualsevol d'aquests serveis:

  • Activitats dirigides
  • Ciclisme indoor i ciclisme virtual
  • Piscina coberta
  • Sala de fitness: cal que reservis només l'hora d'entrada i pots estar-hi més de 50 minuts sempre i quan l'aforament no superi el màxim previst.

Consulta el protocol d'accés, si tens qualsevol dubte per accedir a les instal·lacions.

Espaigua et cuida!

 

12/06/2020

Us comuniquem que a partir del proper dilluns dia 15 de juny s'inicia la Fase 3 i en conseqüència, varia una mica el protocol que tenim establert al centre. Per això, adjuntem el Protocol de la Fase 3 perquè tots els clients ús el pugueu descarregar i consultar-lo. 

També us avancem les principals mesures a tenir en compte:

  • Segueix sent obligatori reservar cita prèvia per venir a qualsevol activitat, inclòs la sala de fitness.
  • Per la sala de fitness i el ciclisme és TOTALMENT OBLIGATORI L'ÚS DE TOVALLOLA.
  • No es podrà deixar màrfega, per tant caldrà dur-la de casa.

Volem agrair des d'Espaigua la implicació i la predisposició que heu tingut tots per tal d'adaptar-se aquesta nova situació.

Descarrega't el protocol de la Fase 3

Moltes gràcies.

10/06/2020

🤜 Obrim NOUS HORARIS d'Entrenament Personal en grups reduïts a @espaigua.

Si estàs buscant un entrenament 🏋️‍♀️🏃‍♂️ individualitzat per aconseguir els teus objectius, progressar amb l'ajuda d'un entrenador i a un preu més assequible, informa't a Espaigua.

No és necessari que t'apuntis en grup, nosaltres els formem. Els grups són de 2 a 4 persones màxim i es realitza una valoració inicial prèvia.

#EspaiguaEtCuida

11/05/2020

Aquest any no podrem celebrar-lo però segur que l'any que ve hi tornarem amb més ganes que mai!

Per circumstàncies que tots coneixeu, ens hem quedat sense poder celebrar el FESTIVAL ESPAIGUA 2020. Tot i que els preparatius ja estaven posats en marxa des de fa dies, ja que els nens i nenes ja havien començat a assajar les diferents activitats, aquest any evidentment no es podrà dur a terme. En teníem moltes ganes, ja que volíem aprofitar per celebrar també els nostres 30 anys d'existència i fer una festa grossa amb tots vosaltres.

En tot cas, no tenim cap dubte que l'any que ve hi tornarem amb més ganes i els nostres alumnes ens oferiran de nou un espectacle fresc, original, divertit i emocionant com sempre!

A més a més, ens agradaria recordar-vos que si ho desitgeu, ja podeu fer la reserva de plaça per les activitats infantils pel curs vinent 2020-2021. Podeu fer-ho a través del correu espaigua@gmail.com o trucant al 973482524.

Us deixem un resum fotogràfic de l'espectacle de l'any anterior.

Fins aviat!

 

 

 

 

 

11/05/2020

Queden pocs dies per retrobar-nos!

No sabem encara la data exacta, ja que dependrà de les dates d’obertura que ens comuniquin les autoritats sanitàries i municipals. Tan aviat com ho sapiguem t’ho farem saber mitjançant els nostres canals d’informació habituals.

Estigues atent/a el teu email i a les nostres xarxes socials per estar al dia de les novetats. Quan arribi el moment que tots esperem ens trobaràs a tots els professionals desitjant gaudir amb tu de la “nova normalitat”.

Ara, amb la vista posada en el moment en què puguem obrir, estem treballant, d’una banda amb millores a les nostres instal·lacions; i de l’altra banda posant tots els mitjans al nostre abast per generar espais segurs on puguis entrenar amb confiança, complint amb tota la normativa que ens marquin les autoritats sanitàries.

Per això, reforçarem encara més la neteja i la desinfecció de tots els espais de la instal·lació i dotarem al personal d'Espaigua del material de seguretat necessari.

Establirem mesures en tot el centre per garantir la distància de seguretat entre persones i implantarem altres mecanismes de seguretat en la resta d’àrees, especialment a les zones més sensibles com són els vestidors o la sala de fitness.

Una menció especial mereix la gent gran. Són el col·lectiu que més pateix aquesta crisi i per això implantarem mesures de seguretat destinades específicament per a aquest col·lectiu. Disposaran de noves formes d’entrenament i utilització de les instal·lacions perquè, després d’aquest parèntesi, tornin a la pràctica esportiva amb tranquil·litat.

A mesura que s’acosti la data d’obertura d'Espaigua t’informarem amb més detall de totes i cadascuna d’aquestes noves mesures.

Mentre aquest moment arriba seguim treballant perquè et mantinguis actiu des de casa a través del nostre canal Instagram.

Finalment, segueix vigent el nostre compromís de no girar cap rebut mentre estigui tancat.

Totes les persones que formem part d'Espaigua ens hem d’involucrar. Per això pròximament t'informarem dels nous protocols que, juntament amb la teva col·laboració, contribuiran que quan tornis a Espaigua ho facis amb les mateixes ganes de sempre.

Una abraçada de tot l'equip!

   

«  ... 6  »