Obert el període d'inscripcions per les activitats d'estiu a Espaigua
17/04/2020

A partir d'avui ja podeu efectuar la preinscripció a les diferents activitats infantils i juvenils d'Espaigua.

Com cada any esperem que pugueu gaudir de les diferents activitats que us proposem per a totes les edats. Com ja sabeu, aquest serà un estiu una mica especial a causa de l'afectació del COVID-19, però tant les diferents instal·lacions com les activitats que us oferirem, estaran adaptades a la normativa marcada pel Departament de Salut, per tal de garantir la seguretat de tothom.

Una de les novetats d'aquest estiu és el Training Camp, un format de stage dirigit a aquells nois/es que tinguin ganes d'entrenar per preparar-se per la pròxima temporada o simplement, per mantenir-se en forma. L'objectiu del camp és iniciar-se en el treball de força i treballar les altres capacitats físiques bàsiques com la resistència, la velocitat i la tècnica aplicada en diferents modalitats esportives.

D'altra banda, pels nens/es que ho desitgin aquest any també oferirem l'Stage Esportiu, en la seva 24a edició i a les tardes l'Stage Artístic.

A més a més, ús podeu inscriure també als diferents Cursos Intensius de Natació, tant per infants com per adults. Els cursos intensius es fan de dilluns a dijous a la tarda.

Pel que fa als abonaments d'estiu, que sapigueu que com cada any ús donen accés al gimnàs i a totes les activitats dirigides que s'ofereixen.

Podeu consultar tota la informació i fer les preinscripcions de les diferents activitats d'estiu a la pestanya de ESTIU 2020.

Ens veiem aviat!

« Volver