ESTIU 2022

STAGE ESPORTIU

 

27È STAGE ESPORTIU

El tradicional Stage Esportiu d'Espaigua! 9 setmanes d'activitat esportiva i de lleure per a nens i nenes a partir de 2 anys!

Les dates de l'stage d'aquest any son del 26 de juny al 25 d'agost (9 setmanes). L'horari és de dilluns a divendres de 9 a 13h.

L'inscripció es fa per setmanes i pots apuntar-te totes les que vulguis, ja siguin consecutives o no. Recorda que les places són limitades.

Tota la programació i les activitats estan dissenyades específicament per cursos i edats. Tenint com a objectiu principal la pràctica d'activitat física, les activitats evolucionen des de la psicomotricitat i els jocs pre-esportius en els més petits fins als aspectes tècnics dels diferents esports en els més grans. A part, també hi ha d'altres activitats que són comunes en totes les edats com els tallers de manualitats, els tallers d'alimentació, etc.

 

A continuació us mostrem les activitats que fan per grups d'edat:

- De I2 a I4: activitats aquàtiques, psicomotricitat i jocs a l'aire lliure i en sales, activitats de música, anglès, contes i teatre, activitats al sorral, manualitats i tallers d'alimentació...

- De I5 a 2n: activitats aquàtiques, esports col·lectius, esports de raqueta i esports alternatius, psicomotricitat i jocs a l'aire lliure i en sales, activitats de música, anglès i teatre, activitats al sorral, manualitats i tallers d'alimentació...

- De 3r a 6è: activitats aquàtiques, esports col·lectius, esports de raqueta i esports alternatius, tornejos d'esports, jocs a l'aire lliure i en sales, manualitats i tallers d'alimentació, sortides/activitats especials...

 

Tipus d'activitats:

  • Activitats aquàtiques: 1h diaria d'activitats aquàtiques. Natació (iniciació, familiarització i adaptació al medi aquàtic, iniciació i perfeccionament dels estils, salts i girs, immersions...), esports aquàtics (waterpolo, aqua-volei, aqua-bàsquet...), salvament aquàtic, jocs aquàtics, passarela aquàtica, etc. 

  • Esports col·lectius: futbol sala, futbol platja, bàsquet, handbol, handbol platja, volei platja, beisbol, hockey, esports alternatius, etc.

  • Esports de raqueta: tennis, tennis taula, bàdminton, etc.

  • Altres activitats: tallers i manualitats, jocs en anglès, jocs de pistes, música, contes, sortides a la natura, teatre i expressió corporal, jocs al sorral, jocs recreatius, tallers d'alimentació, etc.

  • Tornejos d'esports: de 9h a 10h diàriament, els grups a partir de 3r fan setmanalment tornejos d'esports variats.

  • Sortides/activitats especials: a partir de 3r, alguns dies puntuals faran alguna activitat especial com sortides en bicicleta, jocs d'orientació, gimcanes, etc.

 

Preus i documentació a omplir: