COMENÇA LA FIT LEAGUE!
15/01/2023

Aquesta setmana comença LA FIT LEAGUE, un repte que t'ajudarà a mantenir la constància durant les properes 8 setmanes i a incorporar nous hàbits que et faran més saludable i t'ajudaran a millorar la teva condició física. També et permetrà gaudir de LA GRAN FINAL, una jornada lúdico-festiva que estem preparant pel 10 de març.

A continuació et presentem "Com has de fer-ho per aconseguir la PRIMERA CORONA" i quin serà el primer premi que sortejarem!

1. Completa almenys 2 activitats a Espaigua de dilluns a divendres (son vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments). 

Requisit per la validació: reservar i assistir a les activitats corresponents

2. Realitza una de les següents dos rutes pel medi natural: pots fer-la de dilluns a diumenge caminant, corrent o en bicicleta.

Ruta de 6km: https://www.strava.com/routes/2925697907986093834?v2=true

Ruta de 12km: https://www.strava.com/routes/2925699892789651210?v2=true

Requisits per la validació: guardar la ruta a Strava o una APP similar per mostrar-la a recepció, o bé tirar una foto on s'identifiqui el pas per la ruta.

Com i quan validar la CORONA i que puc guanyar aquesta setmana?

Pots validar la CORONA i enganxar-la al teu casiller abans del dimarts dia 24, dia en que es realitzarà el sorteig del primer premi.

Per aquesta 1a setmana sortejarem UN SOPAR AL MESIGUAL PER A 2 PERSONES entre tots aquells qui aconseguiu la primera corona.

Si encara no t'has inscrit a LA FIT LEAGUE pots fer-ho durant tota la setmana al centre. 

➡️Què és LA FIT LEAGUE?
Un repte individual que t’ajudarà a mantenir l’adherència en l’activitat física setmanal i a incorporar nous hàbits saludables cada setmana.

➡️ En que consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 OBJECTIU relacionat amb l'activitat física i els hàbits saludables, i si l'aconsegueixes obtindràs 1 CORONA. Podràs validar la teva CORONA a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del proper dimarts al RANKING.
Per exemple: a la 1a setmana cal que facis 2 Activitats a Espaigua i que completis una de les rutes exteriors pel medi natural (caminant, en bici o corrent).

➡️Què puc aconseguir participant-hi?
A més d’ajudar-te a mantenir la constància, cada setmana sortejarem 1 PREMI per tots aquells que haguin aconseguit la CORONA.
A més, podràs participar a la festa de LA GRAN FINAL només per participar al repte.
Tots aquells que aconsegueixin les 8 CORONES tindran premi el dia de la GRAN FINAL.

➡️Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 16 de gener al 10 de març.
No és fàcil d'assolir...hi ha un Carnaval pel mig🥳. Però tranquil, hi haurà algun comodí per si et despistes 😜

Volem ajudar-te a trobar la teva millor versió!

#EspaiguaEtCuida

« Tornar