LFL SETMANA 8: "TRACA FINAL"
10/03/2024

AIXÒ S'ACABA...! SETMANA 8: "TRACA FINAL" + FIT LEAGUE PARTY!

Et presentem la 8a i última corona, el repte "TRACA FINAL". Hauràs de completar almenys 3 dels hàbits que et proposarem. Ara que ja has arribat fins aquí no et perdis l'oportunitat d'aconseguir l'última 👑!

A més a més, com ja sabeu, acabarem la setmana de la millor manera amb la Fit League Party el divendres vinent al Crisami! 

 

Com has de fer-ho per obtenir l'última corona?

Hauràs de posar en pràctica un total de 3 o més hàbits saludables que et descriurem a continuació i demostrar-los a recepció.

 1. Fes 1 hora d'exercici físic a la setmana a Espaigua.
  • Quines activitats són vàlides? Són vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments. 
  • Com he de validar l'activitat? Tan sols has de reservar amb l'app d'Espaigua i assistir a l'activitat corresponent (no cal que reservis si realitzes entrenaments o classes de natació).
 2. Fes una caminada o carrera d'almenys 30 minuts a intensitat moderada o una sortida en bicicleta de 60 minuts.
  • Com he de validar l'activitat? Guardar la ruta a Strava o una APP similar per mostrar-la a recepció o bé tirar una foto on s'identifiqui la ruta.
 3. Prepara't un dinar o un sopar seguint les pautes del plat saludable (podeu consultar les pautes a la notícia de la setmana 1).
  • Com he de validar l'activitat? Ens has d'ensenyar una foto del plat saludable sigui mostrant-la a recepció i/o penjant-la a l'Instagram etiquetant @espaigua. 
 4. La hidratació durant l'exercici és important. Porta la teva ampolla d'aigua reutilitzable a Espaigua.
  • Com he de validar l'activitat? Mostrar la teva ampolla d'aigua reutilitzable a la recepció.
 5. Gravat fent una pausa per respirar i mostra'ns com ha de ser una bona respiració diafragmàtica.
  • Com he de validar l'activitat? Ens has d'ensenyar el vídeo fent la respiració ja sigui a recepció o per Instagram.

 

Com i quan has de validar la corona de la setmana 8?

Un cop hagis completat 3 dels reptes proposats, vine a recepció per fer la validació i et donarem la corona perquè l'enganxis a la teva casella.

Pensa que aquesta setmana s'acaba abans! Pots validar la corona i enganxar-la al teu caseller fins el divendres dia 15 de març a les 21 h.

 

 

Quin serà el premi que sortejarem aquesta setmana i quan es farà el sorteig?

El premi de la setmana 8 és un fantàstic sopar per a dues persones al Restaurant Crisami. El sorteig es farà el divendres 15 de març a la Festa Final. El guanyador/a també serà anunciat per Instagram.

 

 

FESTA FINAL FIT LEAGUE!

No te la pots perdre! Recorda que dimarts és l'últim dia per comprar la teva entrada a Espaigua i que hi pots venir acompanyat de qui vulguis. El preu de l'entrada és 16 €. També pots venir a la festa tot i que no hagis participat a la Fit League!

 

 

 

➡️ 1. Què és la Fit League?
Un repte saludable, individual i no competitiu que t'ajudarà a mantenir la continuïtat durant aquest inici d'any i a motivar-te per aconseguir els teus objectius personals. A més, et permetrà fer activitat física mentre descobreixes magnífics indrets que tenim per l'entorn del Solsonès i t'ajudarà a incorporar nous hàbits saludables en el teu dia a dia.
➡️ 2. En què consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 objectiu relacionat amb l'exercici físic que realitzes a Espaigua, fer activitat al medi natural i incorporar nous hàbits saludables. Si l'assoleixes obtindràs 1 corona. L'objectiu setmanal l'anunciarem el diumenge abans de començar la setmana, via Instagram i per l'app d'Espaigua.
Si aconsegueixes complir el repte setmanal podràs validar la teva corona a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del dimarts de la setmana següent a la teva casella de la Fit League. 
Les activitats al centre quedaran validades mitjançant la reserva que facis a l'app i la resta ensenyant-nos una foto de l'activitat en qüestió i/o una captura de pantalla de la ruta (Strava). 
➡️ 3. Quin premi puc obtenir?
Durant les 8 setmanes que dura la Fit League, cada dimecres sortejarem un premi per tots aquells que hagin aconseguit la corona setmanal. El premi vindrà a càrrec d'un dels nostres col·laboradors.
Podràs participar a la Gran Festa Final només participant en el repte, ni que no l'hagis acabat. 
Tots aquells que aconsegueixin les 8 corones tindran premi el dia de la Gran Festa Final.
➡️ 4. Qui són els nostres col·laboradors?
- Fruits Taribó
- La Bòfia Centre d'Esquí
- Tàndem Solsona
- Nòmada Restaurant
- Càmping La Ribera Salada
- dpagès
- El Celler del Santuari del Miracle
- Restaurant Crisami
- Farmàcia Anna Boix
- La Bijuteria
➡️ 5. Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 22 de gener al 17 de març. No és fàcil d'assolir... hi ha un Carnaval pel mig. Però tranquil, hi haurà algun comodí!
➡️ 6. Qui hi pot participar?
El repte està obert a tots els abonats d'Espaigua i pots participar-hi si tens 14 anys facis les activitats que facis (piscina, gimnàs, entrenament...). Un cop començat també et pots apuntar tot i que si et perds alguna setmana ja no optaràs al premi final, però sí als sortejos setmanals.

 

#EspaiguaEtCuida

« Volver