ESTIU 2020

STAGE ESPORTIU

 

24È STAGE ESPORTIU

Aquest any oferim una setmana més d'Stage Esportiu, 9 setmanes. Les dates són des del 29 de juny al 28 d'agost. L'horari és l'habitual de dilluns a divendres de 9 a 13h.

L'inscripció és fa per setmanes i pots apuntar-te totes les que vulguis, ja siguin consecutives o no. 

Les edats en que els nens/es es poden venir al Stage és a partir dels 2 anys

Les activitats que es realitzen en l'STAGE ESPORTIU són molt variades i amb un objectiu clar: passar-s'ho bé. Segons l'edat i el curs dels nens/es fan un tipus d'activitats o altres. A continuació ús en nombrem algunes d'elles:

  • Activitats aquàtiques: 1h diària d'activitats aquàtiques. Natació (adaptació al medi aquàtic, iniciació i millora dels estils, salts i girs, immersions...), esports aquàtics (waterpolo, aqua-volei, aqua-bàsquet...), salvament aquàtic, jocs aquàtics, passarel·la aquàtica, etc.
  • Esports col·lectius: futbol sala, futbol platja, bàsquet, handbol, handbol platja, volei platja, beisbol, hockey, etc.
  • Esports individuals: tennis, tennis taula, etc.
  • Activitats recreatives: tallers i manualitats, jocs en anglès, jocs de pistes, "màster xef", excursions a l'exterior, teatre i expressió corporal, jocs al sorral, jocs recreatius, etc.
  • Tornejos d'esports: de 9h a 10h diàriament, els grups a partir de 3r fins a l'ESO fan cada setmana un torneig d'un esport diferent.

 

*Les activitats estaran adaptades al que marqui la normativa del Departament de Salut vigents en el moment que s'iniciï l'Stage.

 

FES LA PREINSCRIPCIÓ AQUÍ

  DESCOMPTES STAGE ESPORTIU:

2 GERMANS: -10%.

3 GERMANS O MÉS: -15%.

AMB ABONAMENT DE PISCINA: -20%.