De setembre a juny

ACTIVITATS INFANTILS

 

Gimnàstica artística

Descripció: activitat per millorar les habilitats bàsiques de la gimnàstica artística: rodaments endavant i endarrere, laterals, suports invertits, mobilitat articular i altres.

Edats: a partir de P-3.

Dates: de setembre a juny.

 

Zumba Kids

Descripció: adaptació de la disciplina original de Zumba per adults. Activitat que mescla l'aeròbic i el ball a través de blocs de coreografies de música llatina, on ens divertirem i coneixerem millor el nostre cos.

Edats: a partir de P-4.

Dates: de setembre a juny..

*Durant els mesos de juliol i agost també s'ofereix l'activitat de Zumba Kids. 

 

 

Escola de natació

Descripció: per aprendre i millorar la tècnica de la natació a través d'unes activitats aquàtiques que van des de la familiarització i iniciació en aquest medi fins a l'adaptació i domini del món aquàtic, en que estan distribuïts segons edat i nivell en diferents grups.

Edats: totes les edats (des de nadons a adults).

Dates: de setembre a juny.

*Durant els mesos de juliol i agost també s'ofereixen classes de natació, però amb una orientació i organització diferent. Per una banda, com a activitat dirigida inclosa en l'horari per a tots els clients abonats, i per altra banda, oferim cursos intensius de natació, tant per a nens/es com per adults i tant a nivell d'iniciació com de perfeccionament.

 

CONSULTA ELS CURSOS INTENSIUS DE NATACIÓ AQUÍ

 

Acondicionament Físic

Descripció: activitat per desenvolupar les capacitats físiques bàsiques en funció de la nostra edat a partir de jocs, de l’esport i del treball amb equip.

Edats: a partir de 3r de primària. 

Dates: de setembre a juny.