Ja queda menys!
11/05/2020

Queden pocs dies per retrobar-nos!

No sabem encara la data exacta, ja que dependrà de les dates d’obertura que ens comuniquin les autoritats sanitàries i municipals. Tan aviat com ho sapiguem t’ho farem saber mitjançant els nostres canals d’informació habituals.

Estigues atent/a el teu email i a les nostres xarxes socials per estar al dia de les novetats. Quan arribi el moment que tots esperem ens trobaràs a tots els professionals desitjant gaudir amb tu de la “nova normalitat”.

Ara, amb la vista posada en el moment en què puguem obrir, estem treballant, d’una banda amb millores a les nostres instal·lacions; i de l’altra banda posant tots els mitjans al nostre abast per generar espais segurs on puguis entrenar amb confiança, complint amb tota la normativa que ens marquin les autoritats sanitàries.

Per això, reforçarem encara més la neteja i la desinfecció de tots els espais de la instal·lació i dotarem al personal d'Espaigua del material de seguretat necessari.

Establirem mesures en tot el centre per garantir la distància de seguretat entre persones i implantarem altres mecanismes de seguretat en la resta d’àrees, especialment a les zones més sensibles com són els vestidors o la sala de fitness.

Una menció especial mereix la gent gran. Són el col·lectiu que més pateix aquesta crisi i per això implantarem mesures de seguretat destinades específicament per a aquest col·lectiu. Disposaran de noves formes d’entrenament i utilització de les instal·lacions perquè, després d’aquest parèntesi, tornin a la pràctica esportiva amb tranquil·litat.

A mesura que s’acosti la data d’obertura d'Espaigua t’informarem amb més detall de totes i cadascuna d’aquestes noves mesures.

Mentre aquest moment arriba seguim treballant perquè et mantinguis actiu des de casa a través del nostre canal Instagram.

Finalment, segueix vigent el nostre compromís de no girar cap rebut mentre estigui tancat.

Totes les persones que formem part d'Espaigua ens hem d’involucrar. Per això pròximament t'informarem dels nous protocols que, juntament amb la teva col·laboració, contribuiran que quan tornis a Espaigua ho facis amb les mateixes ganes de sempre.

Una abraçada de tot l'equip!

   

« Volver