LA FIT LEAGUE - 2a setmana
22/01/2023

APUNT PER LA SEGONA SETMANA DE LA FIT LEAGUE?

Per aquesta segona jornada hem preparat un nou objectiu més ambiciós per ajudar-te a incloure nous hàbits dins la teva setmana esportiva.

A continuació et presentem "Com has de fer-ho per aconseguir la SEGONA CORONA" i quin serà el primer premi que sortejarem!

Completa els 3 reptes que et proposem a continuació per obtenir la 2a corona:

1. Completa almenys 2 activitats a Espaigua de dilluns a divendres (son vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments). 

Requisit per la validació: reservar i assistir a les activitats corresponents

2. Prepara't un Esmorzar Saludable i fes-li una foto. Comprova com ha de ser un esmorzar saludable de la mà de la nutricionista Mar Gargallo al següent enllaç, i demostra els teus dots culinaris preparant un esmorzar que sigui l'enveja d'Espaigua.

3. Et donem dos opcions: Completa el REPTE DE GENER "INFINITY RIDE" DE CICLISME o PUJA I BAIXA AL CASTELLVELL CAMINANT O CORRENT.

Només cal que facis una d'aquestes dos opcions.

Requisits per la validació: guardar la ruta/activitat a Strava o una APP similar per mostrar-la a recepció, o bé tirar una foto on s'identifiqui la ruta/repte.

Com i quan validar la CORONA i que puc guanyar aquesta setmana?

Pots validar la CORONA i enganxar-la al teu casiller abans del dimecres dia 1 de febrer, dia en que es realitzarà el sorteig del primer premi.

Per aquesta 2a setmana sortejarem UN VAL DE 30€ PER COMPRAR AL TANDEM SOLSONA entre tots aquells qui aconseguiu la corona.

 

Si encara no t'has inscrit a LA FIT LEAGUE encara pots fer-ho al centre. 

➡️Què és LA FIT LEAGUE?
Un repte individual que t’ajudarà a mantenir l’adherència en l’activitat física setmanal i a incorporar nous hàbits saludables cada setmana.

➡️ En que consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 OBJECTIU relacionat amb l'activitat física i els hàbits saludables, i si l'aconsegueixes obtindràs 1 CORONA. Podràs validar la teva CORONA a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del proper dimarts al RANKING.
Per exemple: a la 1a setmana cal que facis 2 Activitats a Espaigua i que completis una de les rutes exteriors pel medi natural (caminant, en bici o corrent).

➡️Què puc aconseguir participant-hi?
A més d’ajudar-te a mantenir la constància, cada setmana sortejarem 1 PREMI per tots aquells que haguin aconseguit la CORONA.
A més, podràs participar a la festa de LA GRAN FINAL només per participar al repte.
Tots aquells que aconsegueixin les 8 CORONES tindran premi el dia de la GRAN FINAL.

➡️Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 16 de gener al 10 de març.
No és fàcil d'assolir...hi ha un Carnaval pel mig🥳. Però tranquil, hi haurà algun comodí per si et despistes 😜

Volem ajudar-te a trobar la teva millor versió!

#EspaiguaEtCuida

« Volver