LFL SETMANA 7: "EL TRESOR PELEGRÍ"
03/03/2024

Ja queda poquet! Setmana 7: "EL TRESOR PELEGRÍ" + COMODÍ!

Et presentem la 7a corona, el repte "EL TRESOR PELEGRÍ". No serà fàcil! Hauràs de trobar el tresor amagat en un lloc recòndit del Solsonès i escriure-hi el teu nom en un pergamí que trobaràs! Per això, el teu objectiu serà aconseguir les 3 pistes que et portaran a poder esbrinar on es troba el tresor. 

A més a més, aquesta setmana tindràs l'oportunitat d'aconseguir un comodí, és a dir, recuperar alguna corona.

 

Com has de fer-ho per obtenir les pistes?

PISTA 1. Completa almenys 1 activitat a Espaigua: de dilluns a dissabte.

Quines activitats són vàlides? Són vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments. 

Com he de validar l'activitat? Tan sols has de reservar amb l'app d'Espaigua i assistir a l'activitat corresponent (no cal que reservis si realitzes entrenaments o classes de natació).

 

PISTA 2. Porta un snack saludable al gimnàs per menjar-te'l després de l'activitat.

És considerat un snack saludable aquells aliments bàsics o necessaris per a l'organisme que ajuden a cobrir les recomanacions diàries relatives a les quantitats dels macro i micronutrients de forma saludable. Són aquells aliments preparats amb la finalitat de satisfer temporalment la gana. Sovint es consumeixen entre menjars o en llocs d'entrenaments.

Com ha de ser l'snack saludable?

 • Pots utilitzar aliments sols o combinar diferents ingredients. 

 • Algunes opcions són batuts amb base làctia, fruita i flocs de cereals integrals; fruita deshidratada; "tortitas" amb proteïnes (formatge, hummus, ous, tonyina, salmó); Porridge de civada amb fruita; pudding de chia amb fruita; barretes casolanes...

Com he de validar l'activitat? Ensenya'ns l'snack saludable a la recepció d'Espaigua.

 

PISTA 3. CONSELL DE LA SETMANA: LA RECOMENACIÓ

Recomana'ns una lectura, pel·lícula, sèrie o documental que t'hagi inspirat positivament durant els últims mesos.

Com he de validar l'activitat? Fes la recomanació a la recepció d'Espaigua.

 

I ARA... A PER LA CORONA!

Un cop tinguis les 3 pistes estem segurs que ja podràs embarcar-te en la cerca del gran tresor peregrí amb les màximes garanties.

 • En la cerca del tresor peregrí hi ha algunes normes que són essencials:
  • Has de fer almenys 3 km caminant, corrent o en bicicleta abans d'arribar al tresor.
  • Escriu el teu en el pergamí que hi trobaràs a l'interior del cofre.
  • Fes-te una foto al lloc del tresor.
  • Si trobes el tresor cal que el deixis exactament al mateix lloc on l'has trobat i en el mateix estat.
  • Recorda que el silenci és bàsic perquè la "maledicció de les corones" no recaigui sobre tu.
  • Respecta el medi ambient i deixa-ho tot millor de com ho has trobat.
  • IMPORTANT: No pengis la ruta a les xarxes socials ni la comparteixis amb ningú! Si penges la teva caminada a Strava assegura't de què no la poden veure la resta de les teves amistats perquè el joc funcioni correctament. (Strava- Mi Actividad - Editar - Visibilidad - Sólo Tu)

 

Com i quan has de validar la corona de la setmana?

Un cop trobis el tresor, ensenyan's la fotografia per fer la validació i et donarem la corona perquè l'enganxis a la teva casella. Pots validar la corona i enganxar-la al teu caseller abans del dimecres dia 13 de març.

 

 

Quin serà el premi que sortejarem aquesta setmana?

El sorteig es farà sempre el dimecres de la setmana següent al repte. Així doncs, el sorteig de la setmana 7 es farà el dimecres dia 13 de març i el guanyador/a serà anunciat per Instagram.

El premi se sortejarà entre tots aquells qui aconseguiu la corona i serà sorpresa. El diumenge 10 de març descobrirem el superpremi de la setmana 

 

 

SETMANA DE COMODÍ!

Sabem que alguns ho estàveu esperant, ja que us haureu deixat alguna corona pel camí. Doncs aquesta setmana teniu l'oportunitat de recuperar-la assolint el comodí.

Per aconseguir-ho hauràs de fer una ruta d'almenys 10 km que acabí amb el tresor peregrí i obtindràs una corona extra.

Com he de validar l'activitat? Guardar la ruta a Strava o una APP similar per mostrar-la a recepció o bé tirar una foto on s'identifiqui la ruta.

 

 

Si encara no t'has inscrit a LA FIT LEAGUE pots fer-ho encara que ja hagi començat. 

Recordem també per als grups que us heu inscrit a la FIT COMPANY LEAGUE que la validació la de fer algun membre del grup un cop decidiu que ja heu acabat el repte setmanal.

 

➡️ 1. Què és la Fit League?
Un repte saludable, individual i no competitiu que t'ajudarà a mantenir la continuïtat durant aquest inici d'any i a motivar-te per aconseguir els teus objectius personals. A més, et permetrà fer activitat física mentre descobreixes magnífics indrets que tenim per l'entorn del Solsonès i t'ajudarà a incorporar nous hàbits saludables en el teu dia a dia.
➡️ 2. En què consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 objectiu relacionat amb l'exercici físic que realitzes a Espaigua, fer activitat al medi natural i incorporar nous hàbits saludables. Si l'assoleixes obtindràs 1 corona. L'objectiu setmanal l'anunciarem el diumenge abans de començar la setmana, via Instagram i per l'app d'Espaigua.
Si aconsegueixes complir el repte setmanal podràs validar la teva corona a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del dimarts de la setmana següent a la teva casella de la Fit League. 
Les activitats al centre quedaran validades mitjançant la reserva que facis a l'app i la resta ensenyant-nos una foto de l'activitat en qüestió i/o una captura de pantalla de la ruta (Strava). 
➡️ 3. Quin premi puc obtenir?
Durant les 8 setmanes que dura la Fit League, cada dimecres sortejarem un premi per tots aquells que hagin aconseguit la corona setmanal. El premi vindrà a càrrec d'un dels nostres col·laboradors.
Podràs participar a la Gran Festa Final només participant en el repte, ni que no l'hagis acabat. 
Tots aquells que aconsegueixin les 8 corones tindran premi el dia de la Gran Festa Final.
➡️ 4. Qui són els nostres col·laboradors?
- Fruits Taribó
- La Bòfia Centre d'Esquí
- Tàndem Solsona
- Nòmada Restaurant
- Càmping La Ribera Salada
- dpagès
- El Celler del Santuari del Miracle
- Restaurant Crisami
- Farmàcia Anna Boix
- La Bijuteria
➡️ 5. Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 22 de gener al 17 de març. No és fàcil d'assolir... hi ha un Carnaval pel mig. Però tranquil, hi haurà algun comodí!
➡️ 6. Qui hi pot participar?
El repte està obert a tots els abonats d'Espaigua i pots participar-hi si tens 14 anys facis les activitats que facis (piscina, gimnàs, entrenament...). Un cop començat també et pots apuntar tot i que si et perds alguna setmana ja no optaràs al premi final, però sí als sortejos setmanals.Volem ajudar-te a trobar la teva millor versió!

#EspaiguaEtCuida

« Volver