#LFL SETMANA 4: "JO MAI MAI"
08/02/2024

Us presentem la 4a setmana de repte; una corona que et farà sortir de la teva zona de confort per explorar nous indrets, activar-te després del carnaval i nodrir-te amb un bon esmorzar.

A continuació et presentem "Com has de fer-ho per aconseguir la QUARTA CORONA I quin serà el PREMI que sortejarem?"

Com has de fer-ho per aconseguir la corona?

1. Completa almenys 1 activitat a Espaigua: de dilluns a dissabte.

  • Quines activitats són vàlides? Són vàlides totes les activitats dirigides, aquàtiques, ciclisme, sala fitness i entrenaments. 
  • Com he de validar l'activitat? Tan sols has de reservar amb l'app d'Espaigua i assistir a l'activitat corresponent (no cal que reservis si realitzes entrenaments o classes de natació).

 

2. Quina d’aquestes rutes pel Solsonès no has fet mai, mai a la teva vida?

Surt de la teva zona de confort: escull-ne una i fes-la caminant, corrent o amb bici.

 

  • Com he de validar l'activitat? Guardar la ruta a Strava, Wikiloc o una APP similar per mostrar-la a recepció o bé tira una foto on s'identifiqui la ruta.

 

3. Prepara't UN DELS TRES esmorzars saludables que et proposem i fes-i una foto!

  • Quins esmorzars et suggerim?
    • OPCIÓ 1: Torrades + Ous + Fruita + Cafè amb llet o beguda vegetal
    • OPCIÓ 2: Iogurt + Civada o cereals integrals + Fruits secs + Fruita
    • OPCIÓ 3: Entrepà de tonyina o vegetal + Fruita + Cafè amb llet o beguda vegetal
      • Pots afegir-hi més aliments sempre i quan mantinguis els requisitss d'un bon esmorzar.

 

  • Com has de validar l'activitat? Ens has d'ensenyar una foto de l'esmorzar proposat, ja sigui mostrant-la a recepció i/o penjant-la a l'Instagram etiquetant @espaigua.

Com i quan has de validar la corona de la setmana 4?

Un cop completis els 3 objectius vine a recepció a fer la validació i et donarem la corona perquè l'enganxis a la teva casella. Pots validar la corona i enganxar-la al teu caseller abans del dimarts dia 20 de febrer. 

 

Quin serà el premi que sortejarem aquesta setmana?

El sorteig es farà sempre el dimecres de la setmana següent al repte. Així doncs, el sorteig de la setmana 4 es farà el dimecres dia 21 de febrer i el guanyador/a serà anunciat per Instagram.

El premi se sortejarà entre tots aquells qui aconseguiu la primera corona i serà:

Una nit per a 4 persones a la cabanyeta del Càmping La Ribera Salada , un bonic bungalou de fusta per disfrutar de la tranquil·litat rodejat de naturalesa.

 

Si encara no t'has inscrit a LA FIT LEAGUE pots fer-ho encara que ja hagi començat. 

Recordem també per als grups que us heu inscrit a la FIT COMPANY LEAGUE que la validació la de fer algun membre del grup un cop decidiu que ja heu acabat el repte setmanal.

 

➡️ 1. Què és la Fit League?
Un repte saludable, individual i no competitiu que t'ajudarà a mantenir la continuïtat durant aquest inici d'any i a motivar-te per aconseguir els teus objectius personals. A més, et permetrà fer activitat física mentre descobreixes magnífics indrets que tenim per l'entorn del Solsonès i t'ajudarà a incorporar nous hàbits saludables en el teu dia a dia.
➡️ 2. En què consisteix?
Cada setmana et marcarem 1 objectiu relacionat amb l'exercici físic que realitzes a Espaigua, fer activitat al medi natural i incorporar nous hàbits saludables. Si l'assoleixes obtindràs 1 corona. L'objectiu setmanal l'anunciarem el diumenge abans de començar la setmana, via Instagram i per l'app d'Espaigua.
Si aconsegueixes complir el repte setmanal podràs validar la teva corona a la recepció d'Espaigua i enganxar-la abans del dimarts de la setmana següent a la teva casella de la Fit League. 
Les activitats al centre quedaran validades mitjançant la reserva que facis a l'app i la resta ensenyant-nos una foto de l'activitat en qüestió i/o una captura de pantalla de la ruta (Strava). 
➡️ 3. Quin premi puc obtenir?
Durant les 8 setmanes que dura la Fit League, cada dimecres sortejarem un premi per tots aquells que hagin aconseguit la corona setmanal. El premi vindrà a càrrec d'un dels nostres col·laboradors.
Podràs participar a la Gran Festa Final només participant en el repte, ni que no l'hagis acabat. 
Tots aquells que aconsegueixin les 8 corones tindran premi el dia de la Gran Festa Final.
➡️ 4. Qui són els nostres col·laboradors?
- Fruits Taribó
- La Bòfia Centre d'Esquí
- Tàndem Solsona
- Nòmada Restaurant
- Càmping La Ribera Salada
- dpagès
- El Celler del Santuari del Miracle
- Restaurant Crisami
- Farmàcia Anna Boix
- La Bijuteria
➡️ 5. Quant dura el repte?
El repte té una duració de 8 setmanes: del 22 de gener al 17 de març. No és fàcil d'assolir... hi ha un Carnaval pel mig. Però tranquil, hi haurà algun comodí!
➡️ 6. Qui hi pot participar?
El repte està obert a tots els abonats d'Espaigua i pots participar-hi si tens 14 anys facis les activitats que facis (piscina, gimnàs, entrenament...). Un cop començat també et pots apuntar tot i que si et perds alguna setmana ja no optaràs al premi final, però sí als sortejos setmanals.



Volem ajudar-te a trobar la teva millor versió!

#EspaiguaEtCuida

« Volver