INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS D'ESTIU - INFANTILS
16/05/2022

INFORMACIÓ ACTIVITATS D'ESTIU 

Avui obrim les inscripcions de les activitats d'estiu. Us enviem aquest correu per tal d'informar-vos de les activitats que oferirem.

Si us interessa, ens podeu enviar un correu a espaigua@gmail.com i us enviarem la documentació necessaria per a dur a terme la inscripció.

Aviat tindrem més novetats en quant a les activitats per adults!

 

ACTIVITATS:

- 26È STAGE ESPORTIU:

9 setmanes d'activitat esportiva i de lleure per a nens i nenes a partir de P-2.

Tota la programació i les activitats estan dissenyades específicament per cada edat i evolucionen des de la psicomotricitat i els jocs pre-esportius en els més petits fins als aspectes tècnics dels diferents esports en els més grans. A part, també hi ha d'altres activitats que són comunes en totes les edats com els tallers i manualitats, teatre, música, tallers d'alimentació, etc.

Les dates de l'stage d'aquest any son del 27 de juny al 26 d'agost (9 setmanes). L'horari és de dilluns a divendres de 9 a 13h.

L'inscripció es fa per setmanes i pots apuntar-te totes les que vulguis, ja siguin consecutives o no. Recorda que les places són limitades.

Les activitats que es realitzen en l'STAGE ESPORTIU són molt variades i amb un objectiu clar: passar-s'ho bé i aprendre jugant. Segons l'edat i el curs dels nens/es fan un tipus d'activitats o altres. A continuació ús en nombrem algunes d'elles:

 • Activitats aquàtiques: 1h diària d'activitats aquàtiques. Natació (iniciació, familiarització i adaptació al medi aquàtic, iniciació i perfeccionament dels estils, salts i girs, immersions...), esports aquàtics (waterpolo, aqua-volei, aqua-bàsquet...), salvament aquàtic, jocs aquàtics, passarel·la aquàtica, etc. 
 • Esports col·lectius: futbol sala, futbol platja, bàsquet, handbol, handbol platja, volei platja, beisbol, hockey, esports alternatius, tennis taula, etc.
 • Esports individuals: tennis, tennis taula, bàdminton etc.
 • Esports alternatius: kin-ball,dodgeball, pickleball...
 • Altres activitats: tallers i manualitats, jocs en anglès, jocs de pistes, música, sortides a la natura, teatre i expressió corporal, jocs al sorral, jocs recreatius, tallers d'alimentació, etc.
 • Tornejos d'esports: de 9h a 10h diàriament, els grups a partir de 3r fins a l'ESO fan setmanalment tornejos d'esports variats.

 

 

- 3RA EDICIÓ TRAINING CAMP:

Us presentem la III Edició del TRAINING CAMP, un campus d'ENTRENAMENT i SALUT per a joves amb l'objectiu de millorar la condició física en grup. El campus es realitza a les noves instal·lacions d'entrenament d'Espaigua, al gimnàs i a la zona d'estiu.

A qui va dirigit? A joves de 12 a 16 anys que els agradi l'esport i vulguin millorar el seu estat de forma.

Dates: 4 setmanes (del 4 al 29 de juliol).

Horari: de dilluns a divendres de 10h a 12h.

Inscripcions: la inscripció també es fa per setmanes amb un mínim de dos setmanes per inscripció. 

Les places son limitades i per ordre d'inscripció.

Les activitats que es realitzaran al TRAINING CAMP seran les següents:

 • Entrenament de FORÇA.
 • Entrenament de RESISTÈNCIA en diferents modalitats (córrer, bici, natació, rem).
 • Estiraments i MOBILITAT.
 • HABILITATS ESPORTIVES (futbol, bàsquet, volei, natació i altres).
 • Tallers de NUTRICIÓPRIMERS AUXILIS i HÀBITS SALUDABLES.
 • Activitats a la NATURA.

 

 

- CURSOS INTENSIUS DE NATACIÓ - INICIACIÓ I PERFECCIONAMENT (INFANTIL I ADULTS)

Descripció dels cursos: 

1. Curs intensiu d'iniciació a la natació o al medi aquàtic: el plantejament és utilitari, és a dir, aprendre a nedar, a part de desenvolupar les habilitats motrius bàsiques de la natació (flotació, propulsió, respiració…).

2. Curs intensiu de millora i perfeccionament de la natació: l’objectiu és millorar les habilitats motrius bàsiques introduint les habilitats motrius específiques i es busca una millora tècnica en els diferents estils de la natació (esquena, crol, braça i papallona).

Edats: des de P-3 (nascuts l'any 2018). Infantil i adults.

Dates: del 27 de juny al 28 d'agost.

Horari: de dilluns a divendres de 16:00 a 16:45h i de 17:00 a 17:45h (depenent de l'edat i el nivell.).

Lloc: piscina coberta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Tornar